FysioFit

FysioFit is sporten voor  jong en oud, dik en dun, met klachten én gezond. Iedereen kan bij ons terecht. We hebben keuze uit diverse abonnementen, aangezien Fysiofit niet wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Naast FysioFit bieden we ook SeniorFit, op maat gesneden voor de vele ouderen die bij ons sporten. Onze oudste deelneemster is 83 jaar. Velen trainen al bij ons sinds 1998.

FysioFit

Waarom FysioFit

Aan de hand van een intake krijgt u uw persoonlijke beweegprogramma op een pasje. Met deze ‘smartcard’ stellen de apparaten vanzelf de gewichten voor u in, op basis van uw trainingsgegevens. Regelmatig evalueren we hoe het met u gaat. 

U sport in kleine groepen van maximaal 10-12 deelnemers onder begeleiding van ervaren sport- en fysiotherapeuten. Indien uw persoonlijke beweegprogramma daarom vraagt kunnen wij u extra begeleiden. Dat kan bestaan uit specifieke oefeningen, adviezen en voorlichting.

ADFYS zorgt voor persoonlijke begeleiding en goede sfeer in een veilige en vertrouwde omgeving. Mede hierdoor hebben we veel leden die al meer dan 10 jaar bij ons sporten.

Zie ook onze informatie over SeniorFit.

Proeflessen FysioFit

Wilt u FysioFit ervaren? Neem dan contact op voor het volgen van 3 gratis proeflessen FysioFit. Als u na afloop hiervan enthousiast bent geworden en een abonnement neemt van minimaal een half jaar krijgt u één maand extra trainen gratis!

Kosten FysioFit

Geregeld krijgen wij de vraag of FysioFit gedeclareerd kan worden bij de zorgverzekering: dit is NIET het geval.

Wij hanteren diverse abonnementen en strippenkaarten. De kosten en kortingsregelingen die voor u van toepassing zijn lichten wij graag in een persoonlijk gesprek toe.

Trainingstijden en lokatie

Trainingstijden in overleg. FysioFit wordt gegeven op de volgende lokaties:

  • Culemborg, De Dreven, Ant. van Lalainglaan 1, 4101 HS
  • Leerdam, Spoorstraat 11, 4141 HA

Aanmelden FysioFit

Gebruik hiervoor ons ADFYS FysioFit inschrijfformulier, zie hier onder.

Medisch Centrum Parijsch
Koopmansgildeplein 6
4105 TX Culemborg
De Dreven
Ant. Van Lalainglaan 1
4101 HS Culemborg

t. 0345 510124
f. 0345 510431

e. culemborg@adfys.nl
i. www.adfys-culemborg.nl