Arjen van den Assem

Mijn naam is Arjen van den Assem. In 2017 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en sinds januari 2019 werkzaam bij ADFYS. Naast de opleiding fysiotherapie heb ik ook de cursus Medical Taping gevolgd. Dit wil zeggen dat ik bij bijvoorbeeld enkelklachten een ondersteunende tape aanleg om het herstel te bevorderen. In mijn vrije tijd ben ik verzorger bij vv GDC te Eethen waar ik elke zaterdag te vinden ben.

Wanneer iemand bij mij komt met een hulpvraag kijk ik altijd naar het totale plaatje. Om een breder beeld van de patiënt te krijgen vind ik het belangrijk om andere factoren die van invloed kunnen zijn mee te nemen in de besluitvorming. Op deze manier kan ik samen met de patiënt gaan werken aan het herstel, waarbij bewustwording hoog in het vaandel staat. Omdat er veel factoren invloed hebben op een klacht is elke patiënt een leuke uitdaging, een patiënt is immers meer dan een zere nek.

BIG registratie: 39922649804
AGB-code: 04243688
Overige registraties: –

Werkzaam op de locaties:

Medisch Centrum Parijsch in Culemborg en Paramedisch Centrum Leerdam.