Begeleiding bij een koolhydraatbeperkte voeding

Wat levert het u op?

Begeleiding bij een koolhydraatbeperkte voeding kan u helpen om makkelijker gewicht te verliezen als dit met de Richtlijnen Goede Voeding niet lukt. Daarnaast kan het u ook helpen als uw bloedglucosewaarden verstoord zijn.

Hoe werkt het?

Er zijn verschillende manieren om koolhydraatbeperkt of koolhydraatarm te eten. De diëtist kijkt samen met u welke manier het beste bij u past. Dit kan bijvoorbeeld bepaald worden aan de hand van producten die u graag of juist liever niet gebruikt. Denk hierbij aan de methode ‘Grip op Koolhydraten’ of ‘Een andere gezonde voeding’.

Waar bestaat de behandeling uit?

Aan de hand van uw huidige voedingspatroon wordt er gekeken in welke stappen uw voeding aangepast kan worden. Daarbij wordt extra goed gelet op de vetmassa. Als u op de juiste manier uw koolhydraten beperkt dan zal u bij het afvallen voornamelijk vetmassa verliezen.

Nog vragen?

We kunnen ons voorstellen dat u meer wilt weten of iets wil vragen over uw eigen situatie. Neem hiervoor gerust contact met ons op. De betreffende therapeut belt u dan terug. Meteen een afspraak maken kan natuurlijk ook.