Linda Ariaans-Hennevelt

Mijn naam is Linda Hennevelt en ik ben sinds januari 2016 werkzaam op de locatie Leerdam en Culemborg als fysio- en manueel therapeut.
In 2009 ben ik afgestuurd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Na 2 jaar te hebben gewerkt in de 1e en 2e lijn fysiotherapie ben ik aan mijn Master Manuele Therapie begonnen aan de SOMT te Amersfoort. Welke ik in 2014 succesvol heb afgerond. De opleiding tot manueel therapeut is voor mij een verrijking geweest in kennis en kunde door niet alleen de lokale klachten en problemen te bekijken, maar juist ook verder in de bewegingsketen te kijken.

Fysiotherapie is voor mij het begeleiden, adviseren, motiveren, behandelen van patiënten en hen bewust maken/inzicht geven in de klachten. Door behandelingen, oefeningen en samen met de patiënt te kijken naar de dagelijkse activiteiten om zo een verbetering van functioneren te krijgen en tot vermindering van klachten te komen. Een actieve benadering is mijn aanpak.

BIG registratie:
AGB-code:
Overige registraties:
Lid van:

Werkzaam op de locatie:

Paramedisch Centrum Leerdam.