Lucca van der Kaaij

Mijn naam is Lucca van der Kaaij en kom uit Gorinchem. Ik ben sinds 2021 bij ADFYS in de fitness actief en werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Ik ben opgegroeid met sportieve ouders en ben sinds mijn 16de zelf vaak in de sportschool te vinden. Door mijn liefde voor sporten in combinatie met mijn passie om mensen te helpen, is mijn interesse in fysiotherapie ontstaan en alleen maar gegroeid tijdens de opleiding.

De doelen van de cliënten staan centraal en daar worden de behandelingen en trainingen ook op gebaseerd. Tijdens de behandelingen en trainingen let ik vooral op de manier van bewegen van een persoon. Bij de trainingen zal ik zo veel mogelijk motiveren en corrigeren waar nodig. Ook kijk ik naar het lichaam in zijn geheel.

Bewegen is erg belangrijk en heeft veel invloed op de mens in het dagelijks leven. Daarom kijk ik samen met de cliënt wat bij hem of haar past en hoe het toe te passen is in het dagelijks leven.

BIG registratie:
AGB-code:
Overige registraties:
Lid van:

Werkzaam op de locatie(s): de Dreven en Medisch Centrum Parijsch in Culemborg en Paramedisch Centrum in Leerdam.

Ik ben erg positief over de manier hoe Lucca mij begeleid heeft bij mijn nekpijn. Een open en betrouwbare uitstraling heeft ze en ze wist meteen wat voor behandeling ik nodig had. Al met al een top fysio!

Mw. M. K., 22 jaar, ***** sterren