Merijn Sturkenboom

 

Ik ben Merijn, woonachtig in Bunnik met mijn vriendin en dochter (2015). Ik hou van sport (zowel doen als kijken). Ik voetbal, wielren en wil af en toe hardlopen en tennissen. Hiernaast speel ik gitaar en hou ik van lekker eten (zowel thuis als in restaurants). Vanaf de middelbare school heeft fysiotherapie mij getrokken, maar ik ben via een omtrekkende beweging in het vak terecht gekomen. Ik ben ook afgestudeerd bedrijfskundige en mijn kennis en ervaring op dit gebied gebruik ik graag voor het uitvoeren van management en marketingtaken en ik merk ook dat ik mijn (levens) ervaring gebruik om als fysiotherapeut mijn vak (nog) beter uit te voeren.

Ik gebruik bewust en onbewust twee uitgangspunten in mijn werk:

Ten eerste “Mens sana in corpore sano”: een gezonde geest in een gezond lichaam. Want ik geloof in de verbondenheid van lichaam en geest. Zonder dat dit zweverig wordt, want daarvoor ben ik te praktisch ingesteld. Ik ben positief, nieuwsgierig en wil meer weten dan alleen de klacht.

Mijn tweede uitgangspunt is dat ik mensen letterlijk en figuurlijk in beweging wil krijgen en/of houden. In beweging zijn is goed voor de mentale en fysieke weerbaarheid. Ik probeer altijd die beweging te vinden die past bij de patiënt / cliënt en de vraag.

Ik sta open voor de ideeën van patiënten over het herstel en hoop gezamenlijk de juiste vorm te vinden die zorg voor het snel verminderen van de klachten.  Ik merk verder in de praktijk dat voeding en beweging essentieel zijn om je goed te voelen en werk daarom ook graag samen met de diëtiste van Adfys (indien nodig en gewenst). Zodanig dat training / beweging en voeding op elkaar afgestemd worden en dat het voor de lange termijn ook vol te houden is. Dit is een van de vormen van samenwerken met andere disciplines van Adfys . Ik geloof in de meerwaarde van deze samenwerkingen.

BIG registratie: 29921521804
AGB-code: 04851475
Overige registraties: –
Lid van: KNGF

Werkzaam op de locatie:

Paramedisch Centrum in Leerdam.