Mike van Brakel

Mijn naam is Mike van Brakel. Ik heb in het verleden een schouderklacht ontwikkeld waarvoor ik door een fysiotherapeut behandeld ben. Sindsdien ben ik geïnteresseerd geraakt voor dit mooie vak. Via een kleine omweg uiteindelijk op wat latere leeftijd toch nog op mijn plek gekomen op de opleiding fysiotherapie. Tijdens de opleiding heb ik steeds meer fascinatie voor het menselijk lichaam ontwikkeld en daarnaast de passie in het verder helpen gekregen. Ik ben in 2020 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en ben aansluitend aan mijn eindstage bij ADFYS werkzaam gebleven.

Daarnaast ben ik in de zomer ook nog een dag in de week aan het werk bij een waterskibaan om mensen te leren waterskiën en wakeboarden. Daar ben ik ook in mijn vrije tijd veel aanwezig om mijn andere passie wakeboarden zelf te beoefenen.

Ik probeer samen met u op zoek te gaan naar de oplossing voor het probleem. Ik luister en observeer aandachtig en probeer een goed totaalbeeld te krijgen van de klachten om zo daarop in te kunnen spelen. Ik geloof niet in magische behandelingen maar ik geloof wel dat als wij samen gaan werken, wij grote behandeldoelen kunnen behalen door middel van goede adviezen en coaching. Kortom, we gaan samen aan de slag om uw klacht zo goed mogelijk te verhelpen!

BIG registratie: 19928213704
AGB-code:
Overige registraties:
Lid van:

Werkzaam op de locatie(s): de Dreven in Culemborg en Paramedisch Centrum in Leerdam.