Minke van der Meer

 

Mijn naam is Minke van der Meer (1974), getrouwd en moeder van drie kinderen. Sinds juni 2017 ben ik verbonden aan ADFYS als algemeen fysiotherapeut (diploma 1996) en oedeemtherapeut (diploma 2001). Daarnaast heb ik een deelopleiding van de osteopathie gevolgd (certificaat 2000), hetgeen ik integreer in de behandeling. Ook gebruik ik regelmatig Medical Taping als ondersteuning van de behandeling. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring met werken in de eerstelijnszorg.

Daarnaast ben ik actief op de school van mijn kinderen, ben 1 ochtend in de week gastvrouw in één van de locaties van Bibliotheek Rivierenland en ik houd van bakken (hartig en zoet).

Toen ik nog heel jong was, kwam ik zelf in aanraking met het ziekenhuis en postoperatief ook met de fysiotherapeut. Dit heeft er voor gezorgd dat ik geïnteresseerd ben geraakt in de mogelijkheden van ons vak. Ik wilde mensen helpen, ondersteunen, adviezen geven en een luisterend oor bieden.

Tijdens de intake probeer ik een totaalplaatje voor mezelf te schetsen. Ik ben ervan overtuigd dat een klacht bijna nooit een opzichzelfstaand probleem is, maar dat het veroorzaakt wordt door problemen in de totale bewegingsketen. Ik bekijk dan ook vaak een groter gebied dan waar de pijn zich in eerste instantie bevindt. Dit omdat klachten vaak het gevolg zijn van iets en niet de oorzaak. Ik probeer de oorzaak te vinden en deze te verhelpen, zodat het lichaam de kans krijgt om zelf te herstellen.

BIG registratie: 29046416204
AGB-code: 04101199
Overige registraties: KNGF relatienummer 21623
Lid van: CKR algemeen fysiotherapeut en oedeemtherapeut

Werkzaam op Medisch Centrum Parijsch in Culemborg en Paramedisch Centrum Leerdam

Ik heb fysiotherapie gehad omdat mijn bekken gekanteld was. Wat ik zelf nog niet wist. Met de juiste techniek en aanpak ben ik verlost van de pijn die ik had.

Ik ben erg tevreden over Minke.Na het luisteren naar mijn verhaal wist ze meteen wat er aan de hand was. Met 2 behandelingen is de oorzaak van mijn pijn aangepakt. Ik raad haar iedereen aan.

Mw. H. Y., 28 jaar, ***** sterren