Diëtist(en)

Diëtist in Culemborg en Leerdam

De diëtisten van ADFYS Paramedisch Centrum kunnen u ontvangen op onze 2 locaties in Culemborg en op 1 (centrale) locatie in Leerdam, we zijn dus altijd dicht bij u in de buurt! Indien medisch noodzakelijk behandelen wij ook aan huis.

Over diëtetiek

De termen “diëtetiek” en “diëtist” roepen nog steeds het beeld op van strenge dames die je op de weegschaal zetten, de calorieën in je voeding tellen en je vervolgens aan een streng regiem onderwerpen waarbij het plezier van lekker eten en drinken verloren gaat. Niets is gelukkig minder waar.
De moderne diëtist is erop gericht om je te helpen met een gezond, volwaardig en verantwoord voedingspatroon waarbij de weegschaal niet persé leidend is. Door de juiste aanpassingen zul je jezelf zich fitter en energieker voelen en is het volhouden van de nieuwe eetgewoontes makkelijker. Het is belangrijk je kunt genieten van lekker en gezond eten en dat je ervaart wat dat met je doet.

Een verwijzing van een arts is niet nodig

Je kan zonder verwijzing een afspraak maken. Het kan wel nodig zijn dat de diëtist naar aanleiding van de hulpvraag toestemming aan je vraagt om met je arts of specialist te overleggen.

Wat doen we?

De diëtist is er voor verschillende vragen en klachten. Meer informatie vindt u HIER.

Wat kunt u verwachten?

We bespreken de hulpvraag en daarna bekijken we hoe het huidige eet- en leefpatroon is en waar mogelijkheden zitten om dit aan te passen. Bij de vervolgconsulten gaan we dieper in op deze adviezen en zullen wij je helpen bij het aanleren van de nieuwe gewoontes.

Informatie over wachttijd

Als u een afspraak wilt maken proberen wij u altijd zo snel mogelijk te plannen. Wij streven ernaar dat u binnen 2 dagen terecht kunt, bij acute klachten proberen wij u dezelfde dag te plannen.

Als u nog vagen heeft?

Twijfel je of de diëtist wat voor je kan betekenen? Neem dan contact op via de knop “Stel een vraag” hieronder. Wij zorgen dan dat de diëtist vrijblijvend contact met je opneemt.