Uw tevredenheid is ons doel

Klantervaringen

ADFYS Paramedisch Centrum meet continu op verschillende manieren uw tevredenheid. Uw ervaringen gebruiken wij om de kwaliteit van onze dienstverlening te evalueren.

Na afloop van uw behandeling kunt u, indien u zich daarvoor aangemeld heeft, een uitnodiging ontvangen van QDNA.

U kunt te allen tijde een waardering plaatsen op Zorgkaart Nederland.

En u kunt een persoonlijk verhaal , desgewenst anoniem, op onze website laten plaatsen.

Hebt u een klacht over ons? Daar gaan wij zorgvuldig en met aandacht mee om. Ook een klacht is immers een kans. Lees onze klachtenprocedure.

Fysiotherapie (QDNA)

Diëtetiek (QDNA)

Zorgkaart Nederland

Uw review op onze website

Ruim 25 jaar geleden kwam ik voor het eerst voor een behandeling bij Maarten Vreeburg. Hij verloste mij binnen drie maanden van enorme rugpijnen waar een hele batterij van doktoren en therapeuten in twee jaar nauwelijks vooruitgang wist te boeken. Een systematische analyse bracht het echte probleem in beeld. In de afgelopen 25 jaar ben ik diverse keren door hem maar ook door zijn collega’s behandeld. Niet alleen voor mijn rug maar ook voor sportblessures aan knie, enkels en nek. Soms therapie in combinatie met hersteltrainingen. Telkens ben ik met succes behandeld. Dat te samen met de persoonlijke en deskundige behandeling en de goede communicatie zijn voor reden om Adfys Paramedisch centrum zondermeer aan te raden.

dhr. F.O., 59 jaar, ***** sterren