Overgewicht

Overgewicht

Heeft u moeite om het gewicht onder controle te houden? Soms weten mensen niet waar ze moeten beginnen of lukt het afvallen wel, maar kunnen ze de aanpassingen niet vast houden.  

De diëtist kan helpen om te kijken waar de probleempunten zitten. 

Onze aanpak

Bewustwording is dat wat voorop staat. Wij willen u leren hoe u gezond en lekker kunt eten tijdens het afvallen. Hierbij is het streven dat u gedurende de maanden een gezond eetpatroon aanleert dat ook vol te houden is wanneer u geen begeleiding meer krijgt van de diëtist. 

We hebben het niet over een dieet, maar over een gezonde leefstijl. Er wordt gekeken naar uw huidige voedingspatroon en u krijgt uitleg over de Richtlijnen Goede Voeding. Aan de hand hiervan kijken we samen welke punten jij als eerst kan aanpakken. Dit doen we stap voor stap zodat de aanpassingen nieuwe gewoonten kunnen worden. 

Virtuagym en FOOD app

Bij ADFYS werken wij ook met een app. In de FOOD app kunt u de voeding bijhouden, maar er is een koppeling dat uw diëtist mee kan kijken via de computer. Indien nodig kan zij ook een advies in de app zetten. Wij zetten de app vaak in om mensen te laten zien dat ze vaak meer kunnen eten dan ze denken, als u maar de juiste keuzen maakt. 

Koolhydraatbeperkte voeding 

We hebben het nu gehad over de Richtlijnen Goede Voeding, maar soms werkt dat onvoldoende. Bij ADFYS kunt u ook terecht voor adviezen rondom een koolhydraat arme voeding. De diëtist zal met u kijken welke manier het beste bij u past.  

Zie hiervoor ook de pagina over koolhydraatbeperkte voeding

Vragen?

Twijfelt u of de diëtist wat voor u kan betekenen? Neem dan contact op via de knop “Stel een vraag” hieronder. Wij zorgen dan dat de diëtist vrijblijvend contact met u opneemt.