Nieuwsbericht maatregelen Covid-19 voor de Fysiofitness Leerdam. 

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 13 oktober en overleg intern hebben wij onze regels en richtlijnen aangepast om een veilige omgeving te kunnen waarborgen voor iedereen. 

Wij volgen de geldende richtlijnen en mogen meer dan 4 mensen laten trainen omdat iedereen individueel traint en het geen groepssport betreft.

Daarnaast proberen wij uit te breiden in aantal uren om meer mogelijkheden te creëren om te kunnen trainen. Echter daar hebben wij uw hulp ook bij nodig!  

Reserveer op tijd en bel af als u toch niet kunt komen! 

Regels Fysiofitness Leerdam

 • U traint op het tijdstip zoals overeengekomen met de fysiotherapeut / trainer. Indien u toch niet kunt geef dit op tijd aan ons door.
 • U wacht tot de begeleider u komt ophalen en u toegang geeft tot de zaal
 • U volgt de route zoals aangegeven in de praktijk en / of door de fysiotherapeut / trainer. In – en uitgang worden zo veel mogelijk gescheiden. Daar waar u in contact kan komen met andere mensen wordt gevraagd zo veel mogelijk door te lopen en anderhalve meter afstand te bewaren.
 • De route naar de trainingszaal zal, mede op geleide van de verbouwing van het Reilinghplein, mogelijk tussentijds worden aangepast om een veilige in- en uitgang te behouden.
 • Bij binnenkomst ontsmet u de handen
 • De kleedkamers mogen niet gebruikt worden voor omkleden, u mag daar uw jas en tas neerzetten echter mag er maar 1 persoon tegelijk in de kleedruimte zijn.
 • U neemt een handdoek en een eigen flesje water of bidon mee.
 • U houdt 1,5 meter afstand tot iedereen aanwezig in de zaal
 • In de zaal zijn maximaal 6 sporters aanwezig
 • U krijgt uw eigen hygiënespray mee en een doekje en reinigt in ieder geval na gebruik het door u gebruikte apparaat. Naar keuze kunt u ook voor de oefening het apparaat reinigen.
 • De fysiotherapeut / trainer zal aangeven wanneer start – en eindtijd zijn.  Na het einde verzoeken wij u het pand zo spoedig mogelijk te verlaten
 • U kunt geen gebruik maken van de koffie en theefaciliteiten

Dank voor uw begrip en medewerking!

Team ADFYS

FysioFit Leerdam

Fitness onder begeleiding van fysiotherapeuten

FysioFit Leerdam is fitness onder goede begeleiding van ervaren fysiotherapeuten. Je vind ons aan het Dr. Reilinghplein 14, 4141 DB in Leerdam.

Wij kiezen ervoor om niet doorlopend open te zijn. We bieden een aantal vaste trainingstijden aan waarop gegarandeerd professionele begeleiding aanwezig is. De begeleiding wordt altijd gedaan door ervaren fysiotherapeuten. We houden de groepsgrootte beperkt. Kwaliteit gaat vóór kwantiteit.

Of je nu oud of jong, man of vrouw, dik of dun bent; bij ons is iedereen welkom. De sfeer is ontspannen en gezellig. De muziek staat nooit te hard. Sommige groepen houden na afloop een koffie/thee momentje om bij te praten. Diverse leden doen in onze groepen sociale contacten op. Niet voor niets hebben we leden die al 20 jaar bij ons trainen!

Goede begeleiding, voldoende aandacht en kennis van zaken zorgen voor een veilige en verantwoorde training. Bovendien werken we met speciale trainingsapparatuur, evalueren we regelmatig met je en zorgen we dat we op de hoogte zijn van je gezondheid en veranderingen daarin. We herkennen signalen van overbelasting en passen waar nodig de training aan. Ook met bepaalde ziektes en aandoeningen kan je gewoon bij ons terecht omdat we maatwerk leveren en je niet uit het oog verliezen.

Of je nu gezond wil blijven of een concreet doel hebt; beide zijn mogelijk. Van elke week je rondje doen tot training om kracht, lenigheid, conditie, balans of mentale veerkracht te verhogen. Ook als vervolg op fysiotherapie of revalidatie om je niveau vast te houden. Onze professionele begeleiders staan voor je klaar.

(Weer) gaan sporten, altijd een lastig moment. Kom gerust een keer kijken zonder meteen mee te doen. Of probeer het eens 3 lessen gratis uit.

Een andere mogelijkheid is ons proefabonnement van 5 weken. Kijk welke tijd of groep bij je past, of je 1 of meer keer per week wil trainen. Maak kennis met onze begeleiders en de apparaten. We willen graag dat je jezelf thuis voelt en het naar je zin hebt, want alleen dan is het leuk en hou je het vol.

Bel 0345-510124 of mail via ons contactformulier voor een vrijblijvende afspraak.

Tot binnenkort,

Vriendelijke groet van het ADFYS FysioFit team.

Your Content Goes Here
Your Content Goes Here, Your Content Goes Here

Trainingstijden:

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag
09.00-10.00 u 09.00-10.00 u
10.00-11.00 u
19.00-20.00 u
Ik wil een afspraak maken